Eefje van Son
Eefje van Son Good vibes 15 okt 2015 / 06:43 uur

Stier trekt broek en ondergoed van man uit

De man in onderstaande video zal stieren waarschijnlijk voorlopig liever mijden. In de video is na 3.21 minuten te zien hoe een stier een man vernedert door met zijn hoorns zijn broek en ondergoed uit te trekken. De man vlucht in zijn blote billen over de boarding.

De beelden zijn genomen in een arena in het Spaanse Zaragoza. De man wordt enkele meters meegenomen op de hoorns van de stier, terwijl het publiek schreeuwt. Enkele seconden later gooit de stier hem op de grond. Terwijl het dier zijn hoofd opzij gooit, wordt de broek en het ondergoed van de man in die beweging mee uitgetrokken.

Helpers proberen het dier af te leiden, terwijl het halfnaakte slachtoffer met zijn broek op z’n knieën zichzelf in veiligheid brengt. De toeschouwers lachen. Logisch, want het is ook best wel komisch!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Stier trekt broek en ondergoed van man uit
Sluiten