Esther Zandberg
Esther Zandberg Good vibes 21 okt 2015 / 10:34 uur

Stel geeft tonnen uit om op Barbie en Ken te lijken

Bijna drie ton hebben Quentin Dehar en Anastasia Reskoss uitgegeven om op hun idolen te lijken. En nog steeds is het niet genoeg. Het Franse stel adoreert namelijk de looks van de plastic poppen Barbie en Ken. Dus doen ze er alles aan om een zo goed mogelijke look-a-like van het plastic speelgoed van Mattel te worden.

Onafscheidelijk

Het koppel ontmoette elkaar tijdens een vakantie in Saint Tropez in 2013. Aan Daily Mail vertelt het paar dat ze sindsdien onafscheidelijk zijn. „Toen ik voor het eerst Quentin zag wist ik dat ik de liefde van mijn leven gevonden had.” Sinds hun ontmoeting motiveert het stel elkaar om nog meer op het plastic speelgoed te lijken. „We willen de rest van ons leven met elkaar bezig zijn de poppen te worden waar we van houden.”

Rijkdom

Anastasia was pas vijftien toen ze doorkreeg wat ze wilde worden: een Barbie. „Mijn ouders kochten alle Barbies voor me die ik wilde. Ik hield altijd van haar. Toen ik vijftien was en meer bewust werd van mijn uiterlijk wist ik dat ik Barbie wilde worden." Quentin ontdekte op zijn beurt dat hij op Ken wilde lijken in zijn latere pubertijd. Hij was onder de indruk van de looks en de rijkdom van de plastic pop en zag hierin een uitvlucht van zijn eigen leven. Inmiddels zijn ze ruim acht operaties verder, maar dit is nog steeds niet genoeg. In de toekomst verwacht het stel nog veel meer geld uit te geven aan operaties en accessoires.

https://twitter.com/i/status/656490087497142272

Kritiek

Hoewel ze zelf volledig achter hun levensstijl staan krijgt het stel veel kritiek van de buitenwereld te verduren. „Mensen maken ons niet belachelijk, maar ze praten altijd achter onze rug om over ons. Plastische chirurgie is hier in Frankrijk echt nog een taboe. Ach, ze zijn eigenlijk gewoon jaloers op ons."

https://www.youtube.com/watch?v=h1Y_W1p3rA8

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Stel geeft tonnen uit om op Barbie en Ken te lijken
Sluiten