Puck Roest
Puck Roest Good vibes 9 okt 2015
Leestijd: 1 minuut

Schattige buidelrat laat knuffelkangoeroe niet los

Een Australische dierentuin heeft de zorg voor een jonge buidelrat op zich genomen. Het beestje verloor haar ouders. Maar gelukkig heeft de buidelrat inmiddels een nieuw vriendje: een knuffelkangoeroe.

De Taronga Zoo plaatst drie dagen geleden een filmpje van het jonge dier en haar knuffelvriend op Facebook. De buidelrat werd een paar dagen geleden alleen en uitgedroogd gevonden, maar maakt het inmiddels goed. Medewerkers van de dierentuin denken dat het beestje de knuffel als een vervanging ziet voor haar moeder.

Lees ook: Vrouw doet schattige ontdekking tijdens schoonmaak

Als de buidelrat wat ouder is, laten ze haar weer vrij in de natuur.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Schattige buidelrat laat knuffelkangoeroe niet los
Sluiten