Michiel van Berkel
Michiel van Berkel Good vibes 5 okt 2015 / 07:30 uur

Puppy rijdt jong baasje rond in speelgoedauto

We mochten eerder al aanschouwen dat honden het bijzonder naar hun zin hebben in de auto. Hondje Daisy van jongeman Oliver Wolf gaat echter een stapje verder. Als een volleerd bestuurder rijdt de pup zijn baasje rond.

Het was moeder Jessica die het schattige gebeuren vastlegde op camera. Te zien is hoe Oliver onderuitgezakt in zijn rode speelgoedauto zit, terwijl Daisy rondtourt. “Ja, ze rijdt echt”, aldus het berichtje van Jessica dat is toegevoegd aan de video.

Hoewel het filmpje bij velen voor een grote glimlach op het gezicht zorgt, zijn er sceptici die stellen dat de video nep is en de auto op afstand wordt bestuurd. “Ja, de auto is op afstand te besturen”, zegt Jessica. “Maar als je goed kijkt, zie je dat Daisy meestal naar links stuurt en de auto ook vaak die kant opgaat. Soms stuur ik naar rechts, zodat Daisy zelf weer kan bijsturen en het voorkomt dat ze tegen dingen aan knallen.”

Bekijk ook: VIDEO: Viervoeter rijdt in eigen auto

Het doel van de video is dan ook niet de boel te flessen. “Het is gewoon een leuke video van onze hond Daisy met haar beste vriend Oliver.” Daar kunnen wij ons helemaal bij aansluiten, Jessica!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Puppy rijdt jong baasje rond in speelgoedauto
Sluiten