Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Good vibes 21 okt 2015 / 11:11 uur

Pasgeboren dochter helpt vader met huwelijksaanzoek

De 18-jarige Triston Lowery en haar vriend Michael Miles beleefden ondanks een prachtige dag toen ze de kersverse ouders werden van een prachtige dochter. Miles besloot het voor zijn vriendin dubbel zo mooi te maken door haar kort na de bevalling ten huwelijk te vragen. En daar hielp zijn kersverse dochter een handje bij.

Lowery bevieel in een ziekenhuis in het Amerikaanse Seminary van een kerngezonde dochter Lynleigh. Op beelden is te zien hoe Lynleigh aangekleed de kamer wordt binnengereden. Wanneer moeder haar dochter in haar armen krijgt, ziet ze dat de baby een onesie aan heeft met de tekst: ,,Wil jij met mijn vader trouwen?”

Prachtig aanzoek

Op datzelfde moment tovert vriendlief een verlovingsring tevoorschijn. De kersverse moeder barst direct in huilen uit en zegt ‘ja’. Lowery is zo geraakt, waarop Miles vraagt of hij de baby even moet nemen.

Een heel bijzonder huwelijksaanzoek dus. Beelden van het aanzoek werden gedeeld op Facebook en zijn op het moment van schrijven al ruim 3,5 miljoen keer bekeken. Tegenover BuzzFeed vertelde Miles dat hij zijn vriendin al een tijdje ten huwelijk wilde vragen, maar hij wilde wachten tot hun dochter was geboren zodat zij deel uit zou maken van het speciale moment.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Pasgeboren dochter helpt vader met huwelijksaanzoek
Sluiten