Carmen Dorlo
Carmen Dorlo Good vibes 18 okt 2015 / 08:00 uur

Orang Oetans zoenen net als Spiderman in film

Hoe schattig is dit: in de Dudley Zoo in Engeland werden twee orang oetans er op betrapt wel heel romantisch met elkaar te zoenen. De twee gaven elkaar een kus precies hetzelfde als in de Spiderman-film: de een hangend op zijn hoofd, en de ander normaal. Dat meldt Daily Mail.

De foto is gemaakt door een amateurfotograaf en in de foto zijn Jazz en Sprout te zien. De fotograaf gaat een keer per week naar de dierentuin om daar foto’s van de dieren te maken en legde niet eens de link tussen de Spiderman-scene en het tafereel bij de apen.

Lees ook: Video: Ontsnapt aapje sloopt politieauto

,,De film kwam niet meteen bij me op, want ik heb maar delen gezien, maar ik moest er inderdaad meteen aan denken toen een medewerker van de dierentuin het tegen me zei," aldus de fotograaf. ,,Ik heb ze al eens vaker zien knuffelen, Sprout en Jazz, maar nog nooit zien zoenen en zeker niet op zo’n manier."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Orang Oetans zoenen net als Spiderman in film
Sluiten