Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Good vibes 20 okt 2015 / 13:11 uur

Opnieuw achtergelaten pitbull diep bedroefd

Het is natuurlijk hartstikke mooi dat er gastgezinnen zijn die verlaten honden op willen vangen. Dat het voor de viervoeters echter niet gemakkelijk is dat gastgezin vervolgens weer te verlaten, blijkt uit bovenstaande foto.

Diep bedroefd

Astra moest vorige week afscheid nemen van haar derde gastgezin in negen maanden tijd. „Haar wereld stortte in elkaar en haar prachtige ziel werd vernield”, schrijft een werknemer van Red Hook Dog Rescue (RHDR) op Facebook. Ze zag hoe de 2-jarige Astra diep bedroefd achterbleef toen haar gastouder wegliep.

„Ik nam deze foto direct nadat het tot Astra was doorgedrongen dat ze deze geliefde persoon niet meer zou zien”, zo staat bij de hartverscheurende foto. Toen de werknemer met haar naar de dierenarts wilde rijden, dacht Astra haar baasje te zien. Toen ze zich realiseerde dat dit niet zo was, plofte ze verslagen neer op de bank.

Smekende ogen

Eenmaal bij de dierenarts verzette Astra zich hevig. Ze wilde niet naar binnen: „Ik moest haar naar binnen dragen. Mijn hart barstte in miljoenen stukjes toen ze me met haar ogen smeekte om haar daar niet achter te laten. Ik had het gevoel dat ik moest overgeven. Ik ging op de vloer zitten, knuffelde haar en huilde terwijl ik haar over haar rug streelde.”

Na een moeizaam afscheid is er gelukkig goed nieuws: Astra heeft inmiddels een nieuw gezin gevonden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Opnieuw achtergelaten pitbull diep bedroefd
Sluiten