Elena van Doorn
Elena van Doorn Good vibes 20 okt 2015 / 14:14 uur

Obama zingt voor Usher

Waarschijnlijk zijn er weinig dingen waarvan Usher nog onder de indruk is. Maar wanneer de president van de Verenigde Staten Happy Birthday zingt voor zijn verjaardag, wordt zelfs hij daar een beetje verlegen van.

De r&b-zanger was in het Witte Huis om voor de Amerikaanse president en zijn vrouw Michelle te zingen. Niet wetende dat hij uiteindelijk toegezongen zou worden door de Amerikaanse president en zijn vrouw Michelle, zelf. Er werd zelfs gezorgd voor een cupcake met een kaarsje erin.

‘Film je dit?’

Een verbouwereerde Usher zegt lachend in de camera: „film je dit?” Het filmpje deelde hij op zijn Facebookpagina en werd ondertussen al meer dan 9 miljoen keer bekeken. De zanger werd afgelopen week 37 en kan nog steeds niet geloven dat dit hem gebeurde. „Ik zou niet dankbaarder kunnen zijn voor dit moment. Bedankt!”

Usher, die bekend is van grote hits als Caught Up en DJ Got Us Falling In Love,trad op in het Witte Huis voor het evenement Performance at the White House, om een ode te brengen aan de Amerikaanse kunst en literatuur.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Obama zingt voor Usher
Sluiten