Elena van Doorn
Elena van Doorn Good vibes 2 okt 2015 / 11:35 uur

Militair redt gegijzelde vrouw, blijkt filmset

Een Russische soldaat heeft op heldhaftige wijze een vrouw gered uit de handen van een brute gijzelaar. De vrouw bleek alleen niet gegijzeld te zijn. Het tafereel was namelijk onderdeel van een film. De soldaat had alleen even niet in de gaten dat er camera’s op de acteurs gericht stonden.

Te zien is hoe de ‘gijzelaar’ een pistool tegen het hoofd van een jonge vrouw houdt. Drie omstanders houden de gijzelaar onder schot. Op dat moment komt de soldaat aangelopen en grijpt in door de man van achteren te pakken en zijn arm om te draaien.

Lees ook: Helden redden bejaard stel uit brandende auto

Al snel grijpen de omstanders in. De acteur lijkt pijn te hebben door de greep van de soldaat. De video werd geüpload op Facebook en werd daar veelvuldig bekeken en gedeeld, waar de militair geprezen wordt om zijn moedige daad

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Militair redt gegijzelde vrouw, blijkt filmset
Sluiten