Sophie Moerman
Sophie Moerman Good vibes 24 okt 2015 / 11:04 uur

Man schrijft geweldige klacht over zwangere vriendin

Leven met de hormonen van een zwangere vrouw is geen pretje, helemaal niet wanneer de favoriete snack van je lief op is. Een toekomstige vader uit Ierland besloot daarom in de pen te klimmen om de makers van chocoladesnoepjes even van repliek te dienen op Facebook. Op hilarische wijze natuurlijk, en hij kreeg antwoord!

Voordat de vriendin van Daniel Nugent zwanger werd, had ze nooit zo’n zin in chocola. Maar iedere (toekomstige) moeder weet dat dat zo kan veranderen op het moment dat de zwangerschapshormonen in het spel komen. En dus wilde ze maar één ding: de mini-chocolaatjes van maker Cadbury.

Matador

,,Ik had geen idee wat haar gelukkig zou maken. Ik kocht rozen, maar niets hielp”, vertelt Daniel in zijn open brief. ,,Totdat we ineens de Heroes-chocolaatjes ontdekten. Zij vond waar ze al die tijd naar had verlangd (chocola), en ik ook (rust en stilte).”

https://www.facebook.com/10207224055986990

Eind goed, al goed, zou je denken. Maar niets was minder waar. ,,Ik kwam zo trots als een Spaanse matador het huis binnenlopen. Maar toen ik de inhoud van de zak voor haar uitstrooide, voelde het alsof ik met een rode doek voor een stier stond", aldus Daniel.

Held

De reden: In de familieverpakking bleken maar acht chocolaatjes te zitten, bij lange na niet genoeg om de behoeftes van Daniel’s zwangere vriendin te bevredigen. En dus vraagt de toekomstige vader om hulp. ,,Dit moet opgelost worden; ik wilde alleen maar een Hero (held) zijn”, besluit Daniel zijn wanhopige brief.

Lees ook: Hilarische klachten op social media

Ervaring

De brief op zich is al hilarisch genoeg, maar Daniel kreeg zelfs antwoord! ,,Het spijt ons te horen dat je vriendin zo’n nare ervaring had en we willen ervoor zorgen dat haar vreetbuien altijd bevredigd zullen zijn. Vertel ons je adres, dan sturen we je iets extra’s toe.”

Eind goed al goed dus voor Daniel, die met deze brief wel een prijs verdiend voor meest creatieve klacht ooit!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man schrijft geweldige klacht over zwangere vriendin
Sluiten