Zoë Boven
Zoë Boven Good vibes 15 okt 2015 / 20:14 uur

Man reageert ontroerend op gefotoshopte foto’s vrouw

Een vrouw die sexy foto’s maakt voor haar echtgenoot en de beelden flink laat bewerken om er beter uit te zien. Het is een gebaar waar sommige mannen misschien blij mee zouden zijn. Een fotografe uit Texas kreeg een brief van de man die de gefotoshopte foto’s van zijn vrouw zag, de brief is ontroerend.

Lees ook: Vrouw heeft tatoeages over littekens na borstkanker

Fotografe Victoria Caroline Haltom houdt de identiteit van haar klant uit San Antonia geheim, ze wil wel kwijt dat het om een 40-jarige vrouw met prachtige rondingen ging. ,,Ik vond haar er als een godin uit zien.’’

Toch had de vrouw net als veel andere dames een speciaal verzoek. ,,Ze vroeg me of ik haar cellulitis, striemen, vet en rimpels wilde wegtoveren met fotoshop. ‘Voor een keer wil ik me geweldig voelen’, zei ze.’’ Zo gezegd, zo gedaan. Dertig feilloze plaatjes waren het resultaat, die de echtgenoot van de vrouw moesten verleiden, meldt Het Laatste Nieuws.

Ogen geopend

Drie dagen later kreeg Victoria een mailtje van de man die haar ogen openden. ,,Ik heb een album gekregen met foto’s die jij van mijn vrouw genomen hebt’’, schreef hij. ,,Begrijp me niet verkeerd: ik heb geen problemen met de foto’s, maar ik wil je wel iets geven om over na te denken.’’ De man is sinds zijn achttiende samen met de vrouw en ze kregen twee kinderen. Hij beschrijft dat ze in al die jaren hun ups en downs hebben gehad. ,,Ik denk, nee, ik weet wel zeker dat mijn vrouw deze foto’s zo heeft laten maken om ons seksleven een boost te geven.’’

‘Dit is mijn vrouw niet’

,,Ze zegt soms dat ik niet verplicht ben haar knap te vinden en dat ze het me niet kwalijk zou nemen als ik mijn hart verlies aan een jonger iemand’’, gaat hij verder. ,,Toen ik het fotoalbum opende, was ik verbaasd. Het zijn prachtige foto’s, maar dat is mijn vrouw niet. Je hebt elk ‘foutje’ laten verdwijnen. Ze heeft je die opdracht gegeven, maar ik herken niets meer.’’ Hij benadrukt dat hij de fotografe niets kwalijk neemt, hij prijst haar zelfs om haar talent.

Bedankt

Hij legt zijn standpunt verder uit. ,,Toen je haar rimpels wegnam, nam je twee decennia van onze lach en onze zorgen weg. Toen je haar cellulitis wegnam, nam je haar liefde voor het bakken en al die lekkere dingen die we gegeten hebben weg.’’

Lees ook: Foto baby ivf-mama raakt velen

Eigenlijk schrijft de man de fotografe om haar te bedanken. ,,Nu ik deze foto’s zie, besef ik weer dat ik niet genoeg tegen mijn vrouw zeg hoe graag ik haar zie. Ze hoort het zo zelden dat ze dacht dat deze gefotoshopte beelden mijn droombeeld waren. De rest van mijn dagen ga ik haar vieren in al haar imperfectie. Bedankt dat je me hieraan herinnert.’’

Victoria

Victoria heeft de ontroerende boodschap van de man begrepen. ,,Dames, ik kan verdoezelen wat jullie willen. Toch zou ik de raad willen geven daar twee keer over na te denken. Onze geliefden bewonderen ons om wie we zijn. Deze mail was 100% echt en ik heb gehuild als een baby met een schuldgevoel. Zie jezelf graag zoals je bent. En als je niemand hebt om je dat vanavond te vertellen: jij bent zo verdomd mooi!’’
Victoria werd na haar Facebookpost overspoeld door reacties. “Veel fotografen denken dat ze een product moeten maken naar de normen van de buitenwereld. Ik wil vrouwen alleen maar duidelijk maken dat ze geen fotoshop nodig hebben om er knap uit te zien’’, besluit ze.

https://www.facebook.com/&/posts/405777542952346

Reageer op artikel:
Man reageert ontroerend op gefotoshopte foto’s vrouw
Sluiten