Sophie Moerman
Sophie Moerman Good vibes 17 okt 2015 / 07:46 uur

Man loopt maanden met tandenstoker in zijn hart

Bijna een jaar lang leed de 42-jarige Argentijn Horacio Rodriguez aan een stekende pijn bij zijn hart. De doktoren konden er maar niet achter komen waar de pijn vandaan kwam, totdat ze hem opensneden.

Horacio kwam in januari voor het eerst naar het ziekenhuis, met hoge koorts. De artsen dachten dat hij een longontsteking had en gaven hem antibiotica, maar het werd alleen maar erger.

Opereren

Al snel hoestte de Argentijn bloed op en had hij pijn op zijn borst. Ook viel hij snel af.Er werd al snel gedacht aan een hartinfectie. Uiteindelijk besloten de artsen hem te opereren. En wat bleek de oorzaak van alle ellende te zijn? Een tandenstokertje!

Hart

,,Het is ongelooflijk”, vertelt de chirurg tegenover The Mirror. ,,Ik heb daarna nog met collega-artsen gebeld, maar niemand had dit ooit meegemaakt”. Waarschijnlijk is het kleine stukje hout via Horacio’s slokdarm of ader in zijn hart terecht gekomen.

Lees ook: Hoofdje peuter weer vastgemaakt aan romp

Hapje

Horacio zelf kan wel om het voorval lachen en is blij dat hij in ieder geval geen erge ziekte heeft. ,,Ik kan me niet herinneren dat ik een tandenstoker heb gegeten. Waarschijnlijk is het van één of ander hapje dat ik tijdens de vorige feestdagen heb gegeten.”

Vlaggetje

Hij heeft in ieder geval een tip voor de mensen die hem dit jaar tijdens kerst uitnodigen. ,,Misschien moeten ze stokjes met een vlaggetje in de stukjes worst steken, zodat het beter te zien is”.

https://twitter.com/HennaJosele/status/655185024828858368

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man loopt maanden met tandenstoker in zijn hart
Sluiten