Alrik de Jong
Alrik de Jong Good vibes 22 okt 2015 / 07:00 uur

Man haalt 33.000 euro op met poepvrije wc-borstel

Een 52-jarige man uit Schotland heeft een poepvrije toiletborstel uitgevonden die binnenkort waarschijnlijk in veel huishoudens te vinden is. Garry Stewart heeft via Kickstarter al omgerekend 33.000 euro opgehaald. Het beoogde bedrag om de LooBlade op de markt te brengen was omgerekend 27.000 euro.

Het idee ontstond thuis. „Mijn dochtertje was onze wc-borstel als kam aan het gebruiken. Niet zo fris, maar het leverde wel een eurekamoment op”, zegt Stewart tegen Mirror. „Ik vond dat er iets gedaan moest worden aan die ranzige en onhandige borstels die we nu hebben. Het ontwerp van de wc-borstels is simpelweg niet doordacht. Ze zitten binnen de kortste keren vol met poep, lekken en zorgen ervoor dat je meer schoonmaakmiddel en water gebruikt dan eigenlijk nodig is.”

De LooBlade lijkt qua vorm op de wc-borstel zoals je gewend bent, maar de haren heeft hij vervangen door nauwkeurig afgemeten rubberen delen. Het resultaat is een toiletborstel waaraan nauwelijks viezigheid blijft kleven en die makkelijk is schoon te maken.

Alle details van deze innovatieve toiletborstel vind je hier.

https://www.youtube.com/watch?v=HSLtwUbv3xE

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man haalt 33.000 euro op met poepvrije wc-borstel
Sluiten