Sophie Moerman
Sophie Moerman Good vibes 24 okt 2015 / 10:45 uur

Man deelt ‘lullig’ verhaal op Reddit, gaat viral

Kinderen spreken altijd de waarheid, althans dat wordt gezegd. Een vader in Amerika kreeg daar toevallig mee te maken toen hij met zijn driejarige dochtertje in een openbaar toilet stond. Gelukkig was hij niet te beroerd om zijn ervaring op Reddit te delen, en dat verhaal doet het erg goed op het internet.

De man, die de naam Darwinianmonkey draagt op Reddit, legt uit dat hij in een familierestaurant was toen zijn dochtertje ineens moest plassen. Mama was niet in de buurt, en dus besloot de man zijn kleine meid even mee te nemen naar het herentoilet.

Klein

Niks geks aan natuurlijk. ,,We waren met z’n tweetjes in het toilet en ze was net haar plas aan het doen, toen ik me besefte dat ik ook moest”, herinnert de man zich. ,,Geen probleem. Ik zette haar in de hoek en zei haar dat ze moest blijven staan, waarna ik snel mijn behoefte deed.”

Lees ook: Pasgeboren dochter helpt vader met huwelijksaanzoek

De kleine meid bleef netjes staan, maar vaderlief had er geen rekening mee gehouden dat kinderen alles zeggen wat ze zien. ,,Papa, kijk je kleine penis!” riep de peuter ineens uit, tot groot vermaak van de andere mannen die buiten het hokje stonden te wachten.

Referentiekader

De vader legt uit dat hij het liefst had geroepen dat zijn lid een normaal formaat heeft, maar dat had natuurlijk niks uitgemaakt. Toch snapt hij niet hoe ze erbij komt. ,,Wat is haar referentiekader? Ze heeft twee broertjes van twee en zeven jaar; ik mag toch hopen dat die een kleinere hebben dan ik!”

Airco

Er wordt in ieder geval massaal gereageerd op zijn verhaal, dat inmiddels viral gaat. Veel mensen vertellen vergelijkbare verhalen of steken de man een hart onder de riem. ,,Wees niet bang, een peuter noemt alles ‘klein’”, verzekert iemand hem. Een ander vraagt zich af of de airco in het hokje te hard aanstond. Het laat in ieder geval zien dat iedereen met kinderen wel herkent dat de eerlijkste opmerkingen soms het pijnlijkst kunnen zijn!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man deelt ‘lullig’ verhaal op Reddit, gaat viral
Sluiten