Zoë Boven
Zoë Boven Good vibes 16 okt 2015 / 15:51 uur

Man bouwt scootmobiel om tot kersttruck Coca-Cola

De feestdagen komen er weer aan. Binnenkort is de iconische Coca-Colareclame daarom weer op televisie met de blozende kerstman die in zijn verlichte kersttruck door een besneeuwd dorp rijdt. In de Britse plaats Lincolnshire is het al zover. Daar rijdt de gepensioneerde Barrie Hall rond in een scootmobiel die hij heeft omgetoverd tot miniatuurversie van de klassieke truck.

Lees ook: Man (80) neemt verwaarloosde hondjes mee in treintje

De 73-jarige Barrie deed er acht maanden over om zijn scootmobiel te pimpen. Het duurde zo lang, omdat hij tussendoor regelmatig naar het ziekenhuis moest voor de behandeling van leukemie.

Omdat Barrie al vijf jaar leukemie heeft, wil hij met zijn truck donaties ophalen voor goede doelen die onderzoek doen naar kanker.

Goede doel

„Het duurde langer dan acht maanden om de truck te bouwen, daarbij heb ik veel hulp gehad van lokale bedrijven. Zij zijn geweldig voor me geweest”, vertelde hij aan de Lincolnshire Echo. „Ik kan ze niet genoeg bedanken voor hun vrijgevigheid. Ik wil leukemie graag onder de aandacht brengen en geld ophalen voor onderzoek naar de ziekte.”

Barrie is van plan vanaf 4 november met zijn truck door de omgeving buiten het dorp te gaan rijden om geld op te halen. Mocht je in de buurt zijn van Lincoln, geef deze creatieve man dan een centje.

Bekijk de beelden van Barrie en zijn gepimpte scootmobiel hier:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man bouwt scootmobiel om tot kersttruck Coca-Cola
Sluiten