Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Good vibes 13 okt 2015 / 09:40 uur

Ma denkt dat zoon wordt opgeblazen in bizarre prank

Een grap uithalen op zijn tijd is leuk, maar wanneer je een moeder laat denken dat haar zoon wordt opgeblazen bij een crash kan dat waarschijnlijk niet bepaald op waardering rekenen. Professioneel pranker Roman Atwood besloot het toch te doen en de reactie van zijn vrouw spreekt boekdelen.

Testrit

Op YouTube is te zien hoe de 32-jarige Atwood uit Ohio aan zijn vriendin Birttney Smith vertelt dat hij met hun zoon een testritje gaat doen op een quad.

Vervolgens vraagt hij haar hun chequeboek uit de auto te halen, zodat hij het voertuig eventueel kan kopen. Op het moment dat Brittney naar de auto loopt, laat Atwood zijn zoontje wegrennen en vervangt hij het knaapje door een pop, die dezelfde helm en dezelfde kleding draagt.

Wanneer Brittney terugkeert, ziet ze de pop van achteren, waardoor het net lijkt alsof haar zoon plaats heeft genomen op de quad. Vervolgens lijkt het alsof de ‘jongen’ gas geeft en op hoge snelheid wegrijdt. In werkelijkheid wordt de quad van afstand bestuurd.

Overstuur

Moeder gilt en rent achter de jongen aan, maar ze kan niet voorkomen dat hij wordt gelanceerd. Kort nadat hij landt, is een enorme explosie te zien. Daarop raakt Brittney in paniek. Wanneer ze richting de plek van de explosie loopt, komt ze erachter dat ze in de maling is genomen. Echt waarderen kan ze het niet: ,,Het is niet grappig", bijt ze hem toe, waarna ze hem een klap verkoopt. ,,Raak me niet aan, ik ben er klaar mee. Ik ben er klaar mee, schat. Ik kan het niet”, roept ze vervolgens. Wanneer hij vraagt of ze nog wel van hem houdt, is een middelvinger de enige respons.

Of de grap nu volledig in scène is gezet of niet; het is een alleraardigst uitgevoerde prank die op YouTube massaal wordt bekeken. De video werd zondag geüpload en is op het moment van schrijven al ruim 4 miljoen (!) keer bekeken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ma denkt dat zoon wordt opgeblazen in bizarre prank
Sluiten