Carmen Dorlo
Carmen Dorlo Good vibes 23 okt 2015

Jongen maakt hilarische film over vastzitten veranda

Een jonge man heeft een hilarisch filmpje gemaakt terwijl hij vastzat in een veranda. Alex Booth sloot zichzelf per ongeluk op en maakte een videoverslag dat inmiddels viral is gegaan.

Lees ook: Jongen uren opgesloten na dutje in trein

Booth was op bezoek bij vriendin Rebecca en wilde naar huis gaan. Hij sloot de eerste deur, die in het slot viel, en kwam er toen achter dat de tweede deur ook afgesloten was, waardoor hij vast kwam te zitten in de veranda.

Kattenluikje

Het videoverslag, dat hij deelde via Snapchat, begint met de zinnen: ,,Ik zit op dit moment vast in Rebecca’s veranda. Beide deuren zijn gesloten en niemand komt thuis tot 18.00 uur. Dus het wordt een superleuke dag, heel leuk, heel veel ruimte ook om in de te bewegen, veel dingen wat ik kan doen. Ik heb hele erg honger en ik vraag me op dit moment af of ik door het kattenluikje naar buiten kan."

Eten

Daarna blijft Booth updates geven. ,,Hier zijn twee sleutels, maar geen een past in de sloten van de deuren. Waarom treiteren jullie me?!" Hij vertelt zelfs dat hij erover denkt om eten thuis te laten bezorgen via het kattenluikje.

Na drie uur wordt Booth ‘bevrijd’ door de makelaar met een extra sleutel en rent hij weg terwijl hij ,,Freedom!" schreeuwt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Jongen maakt hilarische film over vastzitten veranda
Sluiten