Sophie Moerman
Sophie Moerman Good vibes 31 okt 2015 / 12:46 uur

Is dit de ziekste Halloweengrap ooit?

Vandaag is het Halloween, en op deze griezelige dag is het de bedoeling dat je je engste vermomming aantrekt en mensen de stuipen op het lijf jaagt. YouTube-ster Josh Paler Lin neemt dit wel erg serieus. Resultaat: een Halloweenprank waarvan de betrokkenen waarschijnlijk nog lang nachtmerries hebben.

Onthoofd

In het filmpje is te zien hoe nietsvermoedende mensen een ondergrondse parkeergarage inlopen. Ineens zien ze een ninja met een enorm zwaard op een man aflopen. De in zwart gehulde ninja roept wat in het Japans en hakt vervolgens met één zwaai van het zwaard de kop van de man eraf.

Grap

,,Jij bent de volgende”, krijgen de verafschuwde ‘slachtoffers’ van deze grap te horen. Natuurlijk zetten die het meteen op een rennen, niet wetende dat het hier om één grote grap gaat. Uiteraard wordt er voor deze prank niemand echt van zijn hoofd ontdaan, maar wordt er gebruik gemaakt van levensechte trucs en vermommingen.

Viral

De beelden zijn binnen een dag al meer dan 100.000 keer bekeken en gaan het internet over. Het is te hopen dat de slachtoffers van deze grap nog naar buiten durven om dit griezelfeestje te vieren vanavond!

https://www.youtube.com/watch?v=-qdmmgVtQzw

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Is dit de ziekste Halloweengrap ooit?
Sluiten