Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Good vibes 9 okt 2015

Foto baby ivf-mama raakt velen

Vrouwen die over gaan op ivf wordt het niet makkelijk gemaakt een baby te krijgen. Zwanger worden via ivf is soms een lang en zelfs pijnlijk proces. Een foto van Sher Institutes, waarop de dochter van een vrouw is afgebeeld die via ivf zwanger raakte, heeft velen dan ook geraakt.

Wow, what a photo. Thank you to Sher Fertility St. Louis and Dr. Dayal patient Angela, who shows the true definition of love that went into making this gorgeous new baby girl.

Gepostet von Sher Institutes am Montag, 5. Oktober 2015

Prachtige foto

Op de foto is een meisje te zien wier moeder via ivf zwanger is geworden. De kleine meid is afgebeeld op het midden van de foto en wordt omringd door allerlei injectiespuiten. Die spuiten illustreren hoeveel de moeder bereid was te doorstaan om haar kleine wondertje op de wereld te kunnen zetten.

Het meisje op de foto is de dochter van Angela uit het Amerikaanse St. Louis. De afbeelding werd op 5 oktober gedeeld door Sher Institutes, dat Angela hielp zwanger te worden, en is op het moment van schrijven al duizenden keren gedeeld. In de beschrijving staat vermeld dat de foto ,,de ware definitie van liefde toont, die uiteindelijk leidde tot deze prachtige baby”.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Foto baby ivf-mama raakt velen
Sluiten