Zoë Boven
Zoë Boven Good vibes 28 okt 2015 / 12:49 uur

Droom Olive (97) komt uit: rondleiding bij Google

Ze groeide op in de Amerikaanse staat Montana. Er was geen elektriciteit, water kwam uit de put en een bezoek aan de buren moest met paard en wagen. De 97-jarige Olive Horell is niet bepaald met internet opgegroeid.

Lees ook: Kersverse NBA’er koopt huis voor moeder

Tegenwoordig woont de oude dame in een verzorgingstehuis. Daar hoorde ze van een organisatie die bijzondere wensen in vervulling laat gaan. Ze besloot zich in te schrijven en koos voor een bezoek aan Google, want ondanks haar leeftijd is ze zeer geïnteresseerd in de toekomst.

„Ik ben er tenslotte niet al te lang meer", verklaart ze. Google werd benaderd en reageerde enthousiast. Horell werd opgehaald met een zelfrijdende auto, kreeg een rondleiding door het bedrijf en maakte kennis met Virtual Reality.

Bekijk de beelden hier:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Droom Olive (97) komt uit: rondleiding bij Google
Sluiten