Zoë Boven
Zoë Boven Good vibes 29 okt 2015 / 10:24 uur

Dronkenlap boekt per ongeluk ticket Brazilië en gaat

Na een nachtje flink stappen werd de Britse Jamie Ather wakker en ontdekte dat hij een vlucht van Glasgow naar Rio de Janeiro had geboekt. De dronken blunder bleek een van zijn beste beslissingen ooit.

Lees ook: Vliegtuig maakt noodlanding om dronken Ier

„Ik herinnerde me niet dat ik een ticket had geboekt, omdat ik veel te veel had gedronken”, vertelt Jamie aan Daily Record. „Ik had er eerlijk gezegd nog nooit over nagedacht naar Zuid-Amerika te gaan.”

Het ticket kostte omgerekend meer dan 700 euro. Toen de 22-jarige zijn geld terug vroeg, weigerde de vliegtuigmaatschappij dit. Daarom besloot hij de gok te wagen en op reis te gaan. Van die beslissing kreeg de jongeman geen spijt.

Belevenissen

Jamie maakte een trektocht naar Machu Picchu, feestte in Rio de Janeiro en bezocht een opvangcentrum voor luiaards. „Ik was nog nooit alleen op reis geweest", zegt hij. „Ik was nerveus bij vertrek maar uiteindelijk had ik een van de beste ervaringen van mijn leven."

Naast de goede ervaringen gaf de reis het zelfvertrouwen van de Brit ook een enorme boost. „Iedereen die me kent, weet hoe zenuwachtig ik was", benadrukt de twintiger. „Door deze ervaring besef ik dat je angsten soms opzij moet zetten en risico’s moet nemen als je volop wil leven."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dronkenlap boekt per ongeluk ticket Brazilië en gaat
Sluiten