Jordy Kruse
Jordy Kruse Good vibes 16 okt 2015 / 16:50 uur

Deze Londense kamer kost maar 1 pond per maand

Ben je webdeveloper en wil je graag in Londen studeren, maar heb je te weinig geld om een kamer te huren? Dan is dit je kans. De 32-jarige Adam Mughal verhuurt een kamer in zijn huis in Londen voor het symbolische bedrag van 1 pond.
Voor het geld krijg je een prima kamer in het huis van gastheer Adam Mughul in Oost-London. De keuken, badkamer, woonkamer en tuin zul je met hem moeten delen.

Voor niets gaat natuurlijk de zon op. Adam zoekt een webdeveloper die bij hem wil komen wonen, omdat hij plannen heeft om een applicatie te bouwen. De inwonende student gaat dus parttime aan het werk om de dromen van Mughul, die zelf fulltime werkt, te realiseren.

„Ik werk fulltime dus dit is eigenlijk het enige wat ik kan bieden”, zegt de verhuurder tegenover de Britse Metro. Het loopt storm met aanmeldingen. „Ik ben gebombardeerd met e-mails, het is geweldig.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze Londense kamer kost maar 1 pond per maand
Sluiten