D. van Aken
D. van Aken Good vibes 8 okt 2015 / 13:01 uur

Deze avontuurlijke hamster wordt gewoon uitgelaten

De huisdierenwereld is best oneerlijk. Honden mogen meerdere keren per dag gezellig een ommetje maken met hun baas en veel katten hebben de beschikking over een kattenluikje. Voor knaagdieren is de wereld veel kleiner.

Hamsterriem

De gemiddelde dwerghamster of cavia zit het grootste deel van zijn leven in een hokje met zaagsel. Zo nu en dan mogen de beestjes hun kooitje verlaten, maar komen dan vaker niet verder dan de theedoek op de schoot van het baasje.

Voor hamster Pico is het leven een stuk avontuurlijker. Zijn eigenaar laat hem uit met een speciale hamsterriem. Een twitteraar met de naam @bom_okss plaatste enkele video’s van zijn hamster in de buitenlucht. Het beestje lijkt zich best te vermaken.

Op de meeste plaatsen in Nederland moet je verplicht een zakje meenemen bij het uitlaten van je hond. Wij weten niet of dat ook geldt voor hamsters.

Ook op de Instagram van deze hamstereigenaar kwamen wij beelden tegen van Pico.

https://www.instagram.com/p/8ck6XhQtk6/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze avontuurlijke hamster wordt gewoon uitgelaten
Sluiten