Puck Roest
Puck Roest Good vibes 9 okt 2015
Leestijd: 1 minuut

De acteerkunsten van een jonge Wesley Sneijder

Ver voordat Wesley Sneijder carrière maakte als profvoetballer, deed hij mee aan een kinderprogramma van RTV Utrecht. In 1996, toen hij 12 jaar oud was, speelde hij een rolletje in de serie ‘Met je Kop in de Knijp’.

Hij vertegenwoordigde Nederland op drie Wereldkampioenschappen en drie Europese kampioenschappen, won de Champions League met Internazionale en heeft een Zilveren Bal en een Bronzen Schoen op zijn schouw staan. Maar voor al deze sportavonturen, acteerde een jonge Sneijder in een Utrechts kinderprogramma.Lees ook: Biografie Wesley Sneijder moet geen lachertje worden
In de 19 jaar oude aflevering moet Sneijdertje een opstel schrijven over wat hij later wil worden. En nee, dat is een topvoetballer, maar de jonge Wesley ambieert een carrière als schrijver. Bekijk de bijzondere beelden hieronder.

12-jarige Wesley Sneijder op RTV Utrecht!

Gouden beelden uit de oude doos! Wesley Sneijder deed in 1996, toen hij 12 was, mee aan het RTV Utrecht-kinderprogramma 'Met je Kop in de Knijp'. Hoe anders zijn de tijden nu: morgen moet Sneijder proberen met Oranje in Kazachstan de EK-droom levend te houden. En dat terwijl de hoogzwangere Yolanthe op knappen staat.

Gepostet von RTV Utrecht am Freitag, 9. Oktober 2015

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
De acteerkunsten van een jonge Wesley Sneijder
Sluiten