Elena van Doorn
Elena van Doorn Good vibes 12 okt 2015 / 12:30 uur

Bij deze kauwgomreclame kun je het niet drooghouden

„Dat ik ooit nog zou huilen om een kauwgomreclame!" en „Dit is het schattigste wat ik ooit gezien heb", zijn maar twee van de vele reacties die een kauwgomreclame heeft gekregen nadat deze op internet geplaatst werd. Sindsdien wordt het filmpje veelvuldig gedeeld op Facebook.

Extra Gum maakte een reclame bestaande uit een hartverwarmend verhaal over een jongen en meisje die elkaar op school leren kennen. We volgen ze in hun liefdesverhaal, in goede en in slechte tijden. Natuurlijk speelt het verfrissende snoepje een rol in het verhaal.

Langeafstandsrelatie

Even lijkt het mis te gaan tussen de twee. Ze maken ruzie en daarnaast gaat de schone dame werken op een plek ver weg van haar geliefde. Toch blijft de liefde bestaan en dan blijkt dat de jongeman alle kauwgompapiertjes op belangrijke momenten tussen de twee bewaard heeft.

Kun jij het droog houden?

Deze mensen in elk geval niet:

https://twitter.com/i/status/652457183490232320

https://twitter.com/i/status/652245787720613889

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Bij deze kauwgomreclame kun je het niet drooghouden
Sluiten