Esther Zandberg
Esther Zandberg Good vibes 25 okt 2015 / 13:06 uur

22 kilo marihuana afgeleverd aan verkeerd adres

In Hazlet, New Jersey, loopt er waarschijnlijk een hele emotionele drugsdealer rond. Zijn pakket met wiet werd namelijk op het verkeerde adres bezorgd. En dan hebben we het niet over een paar gram. Nee, ruim 22 kilo aan wiet is de dealer door het foutje kwijtgeraakt.

Achterdochtig

Volgens Esquire keek een andere buurtbewoner erg raar op toen hij onverwachts een groot pakket bezorgd kreeg. Omdat de bewoner toen al vrij achterdochtig was, belde hij de lokale politie om hen op de hoogte te stellen van de rare pakketjes. De agenten openden de pakketjes, in eerste instantie om te kijken naar een mogelijke pakbon. Maar in de pakketjes zat dus geen pakbon, maar stapels met plastic pakjes volgestouwd met marihuana.

Oproep

De politie heeft inmiddels op Facebook een oproep geplaatst voor de eigenaar van de drugs. „Als jij deze pakjes verwacht en ze nog steeds wil hebben, bel dan even naar het hoofdbureau van de politie”, zo schrijft het agentenkorps van Hazlet. Tot nu toe is de oproep nog niet succesvol geweest, de originele eigenaar heeft zich namelijk nog niet gemeld. Niet zo vreemd, want als je in New Jersey wordt betrapt met meer dan 10 kilo wiet, hangt je een celstraf van 10 tot 20 jaar boven het hoofd. De oorspronkelijke eigenaar zal zich naar verwachting voorlopig nog wel even koest houden.

https://www.facebook.com/&/posts/1081356145209169

Reageer op artikel:
22 kilo marihuana afgeleverd aan verkeerd adres
Sluiten