Thomas Stevens
Thomas Stevens Good vibes 14 sep 2015 / 13:47 uur

Vrouwen veroordeeld na twerken bij oorlogsmonument

De Malaya Zemlya gedenkplek is een herinnering aan de Russische soldaten die gesneuveld zijn tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het is ook een goede plek om een muziekvideo op te nemen. Althans, dat idee hadden zes jonge vrouwen toen zij daar hun danskunsten vertoonden. Dat is te lezen in een bericht op Daily Dot.

Grafschending

Helaas dacht de burgemeester van Novorossiysk daar anders over toen hij de low budget videoclip van de twerkende vrouwen had gezien. Hij startte een onderzoek om de zogenaamde vandalen lik op stuk te geven.

Lees ook: Nieuwe gedenkplek Erasmus met hoge ‘selfiefactor’

Drie van de danseressen zullen maximaal 15 dagen in de gevangenis doorbrengen en twee zijn er beboet. Het zesde meisje is minderjarig en ontziet daardoor haar straf. Wel is haar moeder ingelicht en kan de tiener rekenen op een flinke reprimande. Bekijk hieronder het ‘omstreden’ filmpje.

https://www.youtube.com/watch?v=sPvuFKNksvY

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Vrouwen veroordeeld na twerken bij oorlogsmonument
Sluiten