G. Reinards
G. Reinards Good vibes 14 sep 2015 / 13:47 uur

Video: Heldhaftige man verjaagt beer uit keuken

Het zal je maar gebeuren; je loopt je keuken in en ontdekt een beer die op zoek is naar voedsel. Waarschijnlijk zullen de meeste mensen de benen nemen, maar niet Joel Rosenthal.Lees ook: Wandelaar oog in oog met enorme beren
De man, die als vrijwilliger bij een natuurorganisatie werkt, jaagt de hongerige gast zijn huis uit. Door te roepen en bewegingen met zijn armen te maken, wist hij de ongenodigde gast zijn huis uit te werken. Met zijn mobieltje filmde hij de opmerkelijke ontmoeting met het dier. Nadat hij het hongerige dier heeft buitengesloten, belooft hij de beer later wat eten te brengen.

Rosenthal heeft als vrijwilliger sowieso een goede band met de beer, zo laat hij op zijn Facebookpagina weten. Begin september is namelijk het jaagseizoen in zijn natuurgebied. Om te zorgen dat het beest veilig blijft, sluit hij het dier een week op in zijn schuur. Met voldoende eten en snoeperijen natuurlijk.

https://www.facebook.com/&/posts/886836028070510

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Video: Heldhaftige man verjaagt beer uit keuken
Sluiten