Metro
Metro Good vibes 28 sep 2015 / 11:22 uur

Video: Ernstig verwaarloosde hond herstelt snel

Toen medewerksters van een dierenorganisatie in India een zeer verwaarloosde hond langs de weg vonden, hadden ze erg weinig vertrouwen in een goed herstel van de viervoeter.Lees ook: Heldhaftige hond redt leven van klein meisje

Schurft

Ze brachten hem naar een asiel en gaven hem alle zorg die het dier nodig had. Het dier leed aan een ernstige vorm van schurft en was sterk vermagerd. In onderstaande video is te zien hoe snel de hond opknapt. Na een behandeling van tien dagen was zijn huid weer hersteld en na twee maanden is het weer een fitte en gelukkige hond.
Bekijk de bijzondere transformatie van het dier hieronder:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Video: Ernstig verwaarloosde hond herstelt snel
Sluiten