Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Good vibes 14 sep 2015 / 13:47 uur

Vader schrijft liedje voor pasgeboren baby

Nadat de 29-jarige Matt Finch uit Birmingham vader was geworden, besloot hij dat hij een lied moest schrijven voor zijn kleintje. In twintig minuten nam hij een ‘lullaby’ op voor zijn dochtertje en dat deed hij helemaal niet onaardig.

Finch plaatste de video op zijn Facebookpagina en in twee dagen werd de video al door duizenden bekeken.

Lullaby

Op de beelden is te zien hoe Finch naast zijn dochter, op het moment van opname elf dagen oud, plaatsneemt. De muzikant zingt vervolgens een liedje over dromen en zingt over wilde dieren en mystieke reizen. Zijn dochtertje lijkt nog niet echt onder de indruk, want die slaapt lekker verder.

Tegenover The Daily Mail vertelt Finch dat een vriend hem had uitgedaagd een lied te schrijven voor zijn dochtertje. ,,Ik besloot een lied te schrijven over dat ze aan het dromen is”, vertelt hij.

Onbekenden

Nadat hij de video op Facebook deelde, werd het al snel door meer dan alleen vrienden en familie bekeken. ,,Ik plaatste de video vrij laat in de avond en kreeg wat likes van familie en vrienden. Ik dacht dat dat was omdat mensen het altijd helemaal geweldig vinden als je een video van een baby plaatst."

Dat bleek een kleine inschattingsfout, want inmiddels hebben ook veel onbekenden de video al geliked.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vader schrijft liedje voor pasgeboren baby
Sluiten