Zoë Boven
Zoë Boven Good vibes 17 sep 2015 / 13:30 uur

Tweejarig turntalent is een hit op Instagram

Salto’s, flikflaks, de handstand en ga zo maar door. Een jongetje van twee jaar is een hit op Instagram, omdat hij ontzettend goed kan turnen. De Iraanse peuter Arat Hosseini is op hele jonge leeftijd met de sport begonnen en dat is te zien. Op zijn Instagramaccount komen allerlei trucjes voorbij.

Lees ook: Modieuze oma (87) is hit op Instagram

Als negen maanden oude baby zie je Arat rondslingeren aan een trapeze. Daar blijft het niet bij, nog voordat hij twee kaarsjes heeft uitgeblazen, maakt het natuurtalent al achterwaartse salto.

https://www.instagram.com/p/4ZJiXurRad/

Vader Mohammed filmt alles wat zijn zoon doet en deelt het via Instagram met de rest van de wereld. ,,Hij heeft nog nooit professionele training gehad en oefent maar een minuut of twintig per dag. Hij doet het omdat hij het leuk vindt’’, vertelt Mohammed aan The Daily Express.

Krachtpatser

,,Op jonge leeftijd was het jongetje al heel sterk’’, gaat de trotse vader verder. ,,Toen ik een keer thuiskwam van het werk, nam Arat mijn hand in zijn hand. Hij pakte hem stevig vast en ging met zijn voetjes van de grond. Ik was verrast door zijn kracht!" Om nog sterker te worden zie je de kleine fanatiekeling zich voor de camera opdrukken.

Arat kijkt de kunstjes af van professionele turners op televisie, dat zie je aan zijn afsprong. Na afloop geeft hij luchtkusjes aan het denkbeeldige publiek. Mohammed is ervan overtuigd dat zijn zoon het in zich heeft topsporter te worden. Maar, hij staart zich niet blind op succes: ,,Ik wens vooral dat Arat veel goede vrienden krijgt’’, besluit hij.

https://www.instagram.com/p/7iK61DLRSB/

https://www.instagram.com/p/6rKxtrrRUu/

https://www.instagram.com/p/7NkUbyrRTd/

Reageer op artikel:
Tweejarig turntalent is een hit op Instagram
Sluiten