Carmen Dorlo
Carmen Dorlo Good vibes 7 sep 2015 / 20:20 uur

Tiener beschermt agente tijdens tanken

Het was de omgekeerde wereld in Harris County, Houston, afgelopen week. Nadat er de afgelopen weken meerdere agenten waren neergeschoten in de buurt van tankstations, besloot de tiener Mckinley Zoellner de politie een handje te helpen. Toen agente Tommi Jones Kelly kwam tanken, bleef hij de hele tijd bij haar staan, in de regen, om haar te ‘beschermen’. Dat meldt Mashable.

Twee weken eerder werd Kelly’s collega doodgeschoten bij eenzelfde tankstation.

Lees ook: Agent betaalt hotel voor dakloze vrouw en kind

Zoellner wilde zijn steun betuigen door Kelly niet alleen te laten tanken en Kelly wilde dit niet zomaar voorbij laten gaan. Ze besloot een selfie te maken en deze op haar Facebook te posten. ”Hij vroeg: "Mevrouw, vindt u het erg als ik hier blijf staan als u tankt?" Waarom, vroeg ik. "Omdat ik wil dat u veilig bent!"" aldus Kelly.

https://www.facebook.com/tommijones.ashmore/posts/10153214125074506:0

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tiener beschermt agente tijdens tanken
Sluiten