Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Good vibes 28 sep 2015 / 11:23 uur

Tandarts 40 minuten op hurken voor ingreep

Een bezoek aan de tandarts wordt door menigeen als onplezierig ervaren. In de Chinese plaats Xi’an was het eerder deze maand andersom: een bezoek van een 9-jarig meisje was zeer onplezierig voor de tandarts.

Lees ook: Chirurg troost 2-jarig meisje voor hartoperatie

Qu Tiejun bevestigde berichten dat hij 40 minuten al hurkend een 9-jarig meisje had moeten helpen. De actie van de toegewijde tandarts heeft tot positieve reacties geleid in het Aziatische land.

Ongebruikelijke houding

De tandarts vertelde dat de patiënt behoorlijk last had van een tand en daarom was onmiddellijke behandeling nodig. De geïnfecteerde tand was echter heel moeilijk bereikbaar, waardoor de man de operatie noodgedwongen in een ongebruikelijke houding moest uitvoeren.

Volgens Tencent News maakte een tandartsassistente de foto’s en zij plaatste ze vervolgens online. ,,De beste tandarts die er is. Wat een prachtige houding. Hij verdient een dike pluim”, aldus een van de reacties.

Foto’s: NetEase

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tandarts 40 minuten op hurken voor ingreep
Sluiten