Jordy Kruse
Jordy Kruse Good vibes 17 sep 2015 / 15:30 uur

Studenten krijgen briefje: We zien jullie douchen

Bij een studentenhuis in het Britse Sussex viel een merkwaardig briefje op de mat. Het betrof een tip van buurtbewoners. Het raam in de badkamer van het studentenhuis geeft namelijk niet zoveel privacy. Beter gezegd: de hele wijk kan toekijken hoe de studenten een douche nemen.

Zelf hebben de heren en dames studenten weinig last van het weinig verhullende raam, maar daar denken buurtbewoners anders over. ,,We dachten dat we jullie dit moesten vertellen. Het raam in de badkamer geeft jullie erg weinig privacy. Vooral in de avond wanneer het licht aan staat, is alles te zien’’, schrijven de vriendelijke buren.

Lees ook: Dronken student ontwerpt vliegtuig, weet van niks

,,Misschien kunnen jullie de huisbaas vragen om wat voor het raam te hangen’’, besluiten de overburen.

Gek genoeg hadden de studenten geen idee van de show die ze iedere dag weggaven. ,,Ik vind het grappig. Wanneer wij in de badkamer zijn, kunnen we amper naar buiten kijken, dus ik snap niet hoe zij naar binnen kunnen kijken”, aldus de 21-jarige bewoner Gabi Abadi tegen de Britse Metro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Studenten krijgen briefje: We zien jullie douchen
Sluiten