Puck Roest
Puck Roest Good vibes 14 sep 2015 / 13:47 uur

Studente verliest rijbewijs, koopt Barbie Jeep

Een studente uit het Amerikaanse Texas verloor onlangs haar rijbewijs omdat ze met te veel drank achter het stuur was gekropen. Ze had geen zin om te gaan fietsen en deed daarom een bijzondere aankoop.

De 20-jarige Tara Monroe kocht via Craigslist een felroze Barbie Jeep waarmee ze zich nu over de campus verplaatst. Voor het prachtige vervoersmiddel betaalde ze slechts 60 dollar, zo’n 54 euro.

Monroe is dolblij met haar roze jeep. „Veel mensen vinden het niet echt grappig en vooral onvolwassen. Maar mijn vrienden kunnen er wel om lachen. Het verbaast hen niet eens meer dat ik zoiets geks doe”, vertelt de studente tegen MySA.com.

Lees ook: Duitse studente zegt huur op, woont in de trein

https://twitter.com/USATODAYcollege/status/639499799683854336

De eigenwijze studente is een ware attractie op de Texas State University-San Marcos campus. Veel twitteraars delen de grappige foto’s van Monroe. „Het is de beste beslissing die ik ooit heb genomen op de universiteit", lacht de studente.

Lees ook: Vrouw rijdt 35 jaar rond zonder rijbewijs

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Studente verliest rijbewijs, koopt Barbie Jeep
Sluiten