Thomas Stevens
Thomas Stevens Good vibes 14 sep 2015 / 13:47 uur

Stel veroordeeld na vrijpartij op het strand

Afgelopen zomer werd een koppel uit Florida in de kraag gevat, nadat hun intieme vrijpartij aan zee op beeld werd vastgelegd door een geschokte strandganger. New York Daily News meldt dat de twee zijn veroordeeld tot een nader te bepalen straf.

Openbaar

De 40-jarige Jose Caballero en zijn twintig jaar jongere vriendin Elissa Alvarez werden gefilmd toen ze al seksend op het strand van Bradenton Beach lagen. Nadat er meerdere klachten binnenkwamen, werd er een rechtszaak tegen de twee aangespannen.

Lees ook: Vrouwen veroordeeld na twerken bij oorlogsmonument

Volgens Amerikaanse media had de rechtbank slechts 15 minuten nodig om de twee schuldig te verklaren, toen het geconfronteerd werd met de amateurbeelden van het liefdesduo. Het stel riskeert een gevangenisstraf van maar liefst 15 jaar (!!)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Stel veroordeeld na vrijpartij op het strand
Sluiten