Esther Zandberg
Esther Zandberg Good vibes 14 sep 2015 / 13:47 uur

Slimme hond achtervolgt baasje naar werk

Deze hond accepteerde het niet toen hij merkte dat zijn baas hem achterliet om naar het werk te gaan. Via een trampoline sprong de hond over het hek, en achtervolgde zijn baas.

Hoog hek

Thomas McCormack, de baas van de hond, had net een plekje in de trein gevonden toen hij plotseling zag dat zijn wel heel trouwe viervoeter Paddy naast hem zat. Hij begreep er niets van, want hij had de hond in zijn tuin achtergelaten, waar een hoog hek omheen zit.

Slimme hond

Buren vertelde later dat ze Paddy via de trampoline hadden zien ontsnappen. Thomas vertelt aan Daily Mail dat de hond het trucje met de trampoline waarschijnlijk van zijn zoon heeft geleerd. “Het is een slimme hond. Ik had het nog nooit meegemaakt, maar nu heb ik het met mijn eigen ogen gezien. Toen ik hem in de trein zag was ik geschokt.”

Lees ook: Dierentuin oefent ontsnapping op briljante wijze

Voor Thomas was er geen andere actie om Paddy mee te nemen naar zijn werk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Slimme hond achtervolgt baasje naar werk
Sluiten