Elena van Doorn
Elena van Doorn Good vibes 2 sep 2015 / 15:35 uur

Ouders maken ‘scheidingselfie’ om iets te vieren

Als jij en je ex net de scheidingspapieren hebben getekend, is het eerste waar je aan denkt toch niet om samen een selfie te nemen. Shannon en Chris Neuman deden dit juist wel. En wel met een goede reden, zo vinden zij zelf. De exen hebben namelijk iets te vieren.

En zij waren niet de enige die dit vinden. Hun post werd namelijk al meer dan 32.000 keer gedeeld op Facebook. De reden dat het ex-stel de foto deelde? Volgens Shannon en Chris uit het Canadese Calgary hadden ze wel degelijk iets te vieren. Bij de ‘vrolijke’ foto schrijven ze: „We lachen omdat we iets uitzondelijks hebben gedaan. We hebben op een respectvolle en zorgvuldig doordachte manier ons huwelijk beëindigd, waardoor we door kunnen gaan als ouders voor onze kinderen."

Lees ook: De 7 opmerkelijkste redenen voor een scheiding

Daar voegen ze aan toe: „Onze kinderen hoeven zich geen zorgen te maken over aan welke kant van het auditorium welke ouder gaat zitten bij het kerstconcert of hun lente-voorstelling. We zullen namelijk naast elkaar zitten. Ook hoeven ze geen problemen te ondervinden bij het plannen van hun huwelijk, Chris en ik zullen er samen zijn."

Als vrienden

Aan Huffington Post vertelt Shannon dat ze vooral positieve reacties kregen op de foto. De enige negatieve reacties waren van mensen die het idee hadden dat ze hun scheiding aan het vieren waren. „We waren niet aan het ‘feesten’, we herdachten simpelweg ons huwelijk en het doel dat we bereikt hebben. Als we iets vierden, dan was het dat we als vrienden hieruit zijn gekomen.”

Nu de foto viral gaat, hoopt Shannon dat de positieve instelling overgenomen kan worden door anderen. „Als dit stellen kan helpen, die het moeilijk hebben, dan zou ik al supertrots zijn."

https://www.facebook.com/shannon.neuman.5/posts/10153496501421422:0

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Ouders maken ‘scheidingselfie’ om iets te vieren
Sluiten