Daisy Heyer
Daisy Heyer Good vibes 14 sep 2015 / 13:47 uur

Obama ‘zingt’ nummer van The Weeknd

Er is een videoclip opgedoken van Barack Obama die een compleet eigen versie van I Can’t Feel My Face van The Weeknd zingt. And we love it!

Lees ook: President Obama deelt komische selfie in Alaska.

We wisten al dat Amerika een swingende president heeft, maar dat hij zich ook nog waagt aan zingen? Het blijkt een grapje, maar wel een hele leuke. YouTubekanaal BaracksDubs heeft een gloednieuwe video online gezet, waardoor het lijkt alsof Barack Obama zijn eigen versie zingt van het nummer I Can’t Feel My Face van The Weeknd, een track die de tweede plek van de Nederlandse Top 40 behaald heeft.

De YouTubevideo is samengesteld uit allemaal oude video’s van Obama die speeches geeft of spreekt in het openbaar. Eerder zong de president van Amerika op deze manier al eigen versies van Daft Punk’s Get Lucky en Uptown Funk, van Mark Ronson. Wie weet is een zangcarrière wel iets voor Obama als hij straks Het Witte Huis moet verlaten?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Obama ‘zingt’ nummer van The Weeknd
Sluiten