Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Good vibes 14 sep 2015 / 13:47 uur

Nijlpaard viert 50ste verjaardag

Nijlpaard Brutus heeft in de dierentuin in Adelaide zijn vijftigste verjaardag gevierd! Het dier werd verwend met een pompoentaart van drie verdiepingen! Dat meldt het lokale adelaidenow.com.

Kalfjes

Brutus is een van de oudste nijlpaarden in Australië. Sinds het dier in 1975 in de dierentuin kwam, heeft hij al zeventien kalfjes gekregen met partner Susie. Het paar geniet nog steeds van elkaar en is na de lunch vaak worstelend terug te vinden in het zwembad.

Volgens verzorger Amy Nelson is Brutus nog behoorlijk actief voor een 50-jarige neushoorn. “Brutus is een heel blij en gezond nijlpaard. Hij heeft geen grote gezondheidsproblemen en heeft nog altijd een gezonde eetlust. Hij is vooral gek op wortelen.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nijlpaard viert 50ste verjaardag
Sluiten