Sophie Moerman
Sophie Moerman Good vibes 26 sep 2015 / 09:47 uur

Nieuwe #TheDress? Nieuwe optische illusie gaat viral

Was jij ook één van de mensen die druk mee speculeerden over de kleur van die ene jurk op Tumblr? Als het jou wel degelijk wat uitmaakte of hij nu blauw-zwart of wit-goud was, hebben we nu nog een bizarre foto voor je.

View post on imgur.com

In of onder?

Kijk goed naar deze foto en beslis: springt dit meisje in het water, of zit ze op haar hurken onder water? Haar krullende haren zien er droog uit, wat zou betekenen dat ze in ieder geval nog met haar hoofd boven water is. Maar waarom zijn er dan luchtbelletjes te zien bij haar neus en mond?

Viral

De meer dan 2 miljoen mensen die de foto bekeken zijn er nog niet over uit. Inmiddels is de foto op weg op net zo’n viral hit te worden als #thedress. Laten we hopen dat de maker van de foto, net als in het geval van de jurk, uiteindelijk het verlossende antwoord zal geven!

Reageer op artikel:
Nieuwe #TheDress? Nieuwe optische illusie gaat viral
Sluiten