Esther Zandberg
Esther Zandberg Good vibes 27 sep 2015 / 09:00 uur

Meisje van school gestuurd om verkeerde kleur groen

Een 8-jarig meisje uit New Jersey is om een wel heel bizarre reden van school gestuurd. Niet omdat ze vervelend was geweest, had gespijbeld of te blote kleding aanhad. Nee, het meisje werd weggestuurd omdat haar t-shirt de verkeerde kleur groen had.

De basisschool van het meisje, Kylie, heeft strenge kledingregels voor de kinderen. De polo die zij naar school aantrekken mag wit, donkergroen of marineblauw zijn. Dus als je net zoals Kylie een lichtgroene polo aantrekt, dan kun je weer naar huis vertrekken.

Lees ook: Leerling (13) van school gestuurd om luipaardkapsel

Moeder Crystal laat aan FOX 29 weten de hand in eigen boezem te steken, maar het besluit van de school toch een beetje gek te vinden. „Het is ook deels mijn schuld. Ik kocht de verkeerde kleur. Om dan een kind te gaan schorsen om de kleur van haar polo. Ik vind het een beetje belachelijk.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Meisje van school gestuurd om verkeerde kleur groen
Sluiten