Carmen Dorlo
Carmen Dorlo Good vibes 6 sep 2015 / 19:30 uur

Meisje geschorst op school door te strakke broek

Een 14-jarig meisje uit South Shields werd op de eerste dag van school geschorst omdat ze een te strakke broek aan had. Dat meldt Daily Mail.

Ellisha Oliver droeg een zwarte, nette broek op haar eerste schooldag, maar kreeg te horen dat de pijpen van de broek niet wijd genoeg waren. Ze moesten minstens 14 centimeter breed zijn aan de onderkant.

Ze kreeg toen, samen met een paar andere meiden, broeken van de school om aan te doen. Als ze dit niet aan wilden doen, moesten ze naar huis. Omdat de broek die Ellisha kreeg haar te groot was, moest ze door haar moeder opgehaald worden.

Lees ook: Meisje (17) geschorst om de knulligste reden ooit

,,Ik heb dit nog nooit meegemaakt," aldus haar 36-jarige moeder. ,,Ik stuurde haar naar school in een perfecte broek, maar toen kreeg ze te horen dat deze uit moest en ze een andere aan moest? Deze broek komt helemaal op de grond, omdat ze zo klein is."

Reageer op artikel:
Meisje geschorst op school door te strakke broek
Sluiten