Zoë Boven
Zoë Boven Good vibes 28 sep 2015

Man maakt eigen Monopoly spel voor huwelijksaanzoek

Monopoly kan een frustrerend spelletje zijn. Familieleden die hele straten opkopen, waar jij vervolgens bankroet aan gaat omdat ze er zes hotels hebben neergezet. Soms heeft het spel echter ook een happy end. Een man maakte zijn eigen versie van het bordspel en vroeg zijn vriendin ermee ten huwelijk.

Lees ook: Huwelijksaanzoek ter land, ter zee en in de lucht

Justin, die op Reddit justinlebon26 heet, plaatste vrijdag foto’s van zijn zelf gemaakte Monopolybord waarmee hij zijn vriendin ten huwelijk vroeg. De post is al bijna een half miljoen keer bekeken. Het huwelijksaanzoek deed hij afgelopen kerst al, maar hij wilde de foto’s nu toch delen, ‘om te laten zien hoe goed het heeft gewerkt’.

Favoriete spel

Hij legt uit dat hij zijn vriendin Michal op deze manier ten huwelijk vroeg, omdat het haar favoriete spel is. Het koppel speelde het spel vaak, alleen hadden ze een verouderde versie in huis. Daarom besloot Justin een eigen versie van het spel te maken.

Elke straatnaam op het zelf gemaakte speelbord is speciaal voor het stelletje. First Street Ale House is bijvoorbeeld de plek waar het koppel voor het eerst op date ging. Lake Arlington is hun favoriete plek in Californië om op vakantie te gaan en match.com is waar ze elkaar ontmoetten.

Het bord werd gesneden uit een oude houten koelbox uit 1900, door vriend Mark Becker. De ‘eigendom en kans’ kaartjes die bij Monopoly horen, maakte Justin zelf in Excel.

Het aanzoek

Toen Michal een ´kans kaart´ pakte, stond daarop: ,,Wil je met me trouwen? Zo ja, ga door naar ‘Luxury Tax’’’, een andere plek op het speelbord. Michal wist niet hoe snel ze haar pion moest verplaatsen en Justin ging op zijn kniën. Michal zei ja, waarnaar Justin nog een verrassing voor haar in petto had.

Onder het ‘Luxury Tax’ vakje op het bord zat namelijk een geheim luik waarin een diamanten ring zat verstopt. Wat betreft creativiteit krijgt dit huwelijksaanzoek wat ons betreft een tien.

Bekijk de beelden van het bord en het aanzoek hier:

Monopoly Board Proposal

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Man maakt eigen Monopoly spel voor huwelijksaanzoek
Sluiten