Elena van Doorn
Elena van Doorn Good vibes 21 sep 2015 / 08:44 uur

Man loopt doodleuk circuit op van Formule 1

Een man heeft heel wat mensen de stuipen op het lijf gejaagd tijdens de Formule 1-race in Singapore. Hij besloot even aan de wandel te gaan, en koos niet zomaar een paadje uit. De fan liep doodleuk het circuit op.

De 27-jarige man wandelde in ronde 37 in een bocht, waar net Sebastian Vettel doorheen scheurde, die later de race zou winnen. Vettel was ook de eerste die de 27-jarige fan spotte. Door zijn microfoontje schreeuwde hij tegen zijn teamleiding: "Er loopt een fan op het circuit!"

De actie van de man zorgde niet voor ongelukken. Wel werd hij gearresteerd.

Lees ook: Vettel wint, Verstappen achtste in Singapore

Geen prognose Ferrari

Sebastian Vettel doet na zijn zege in Singapore weer volledig mee in de strijd om de WK-titel. Teambaas Maurizio Arrivabene van Ferrari wil na de zege van de Duitser echter nog geen prognose doen over de uitkomst van de wereldtitelstrijd in de Formule 1. De achterstand van zijn pupil op WK-leider Lewis Hamilton is nog maar 49 punten. De Brit viel voor het eerst dit seizoen uit. ,,Ik wil nu nog geen uitspraken over het WK doen”, zei de Italiaan. ,,Er zijn nog heel veel punten te pakken en we zullen alles doen wat in onze macht ligt om voorin mee te blijven strijden.”

Vettel staat na zijn derde GP-zege van het seizoen nog maar acht punten achter op nummer twee Nico Rosberg. De Grote Prijs van komend weekeinde in Japan ligt Vettel normaal gesproken goed. Hij won er al vier keer.

https://www.youtube.com/watch?v=-IDHtacgtis

Reageer op artikel:
Man loopt doodleuk circuit op van Formule 1
Sluiten