Zoë Boven
Zoë Boven Good vibes 29 sep 2015 / 14:15 uur

Man appt na date: ‘Ik wil mijn geld terug’

Het eerste afspraakje was niet om over naar huis te schrijven, daarom sloeg een vrouw uit Londen de uitnodiging voor een vervolgdate vriendelijk af. Haar date liet het daar niet bij zitten. Na de afwijzing vroeg de man het geld dat hij betaalde voor de date terug. Hij wilde het duizelingwekkende bedrag van 4,50 pond, oftewel 6 euro, zo snel mogelijk op zijn rekening gestort zien.

Lees ook: Deze man wil heel erg graag zijn zonnebril terug

Het sms gesprek vond eerder dit jaar plaats na een date van 45 minuten, meldt Daily Mail. Het is onbekend wie de man en vrouw zijn.

Het gesprek laat zien dat de vrouw niet geïnteresseerd is in een tweede date. Ze wenst de man veel geluk met zijn verdere liefdesleven. Ondanks haar nette afwijzing, geeft de man niet op. Hij biedt aan binnenkort voor haar te koken.

Besef

Ze reageert: ,,Heel aardig van je, maar zoals ik al zei denk ik niet dat we goed bij elkaar passen, dus ik wil je tijd niet verdoen.’’ Hij blijft volhouden: ,,Ik denk dat we potentie hebben en dat we dat moeten ontdekken. Laten we elkaar nog een keer ontmoeten. Je lijkt me niet iemand die snel opgeeft.’’

De vrouw bewaart haar geduld. Ze reageert vriendelijk dat ze er niet hetzelfde over denkt en dat hij vast een andere prachtvrouw vindt om voor te koken. De man lijkt nu eindelijk te beseffen dat het niks gaat worden. Hij laat zich vervolgens wel erg kennen.

Niet goed, geld terug

,,Je bent oneerlijk en ik heb er spijt van dat ik je drankje heb betaald. Mag ik vragen of je het terug wil betalen? Dat zou wel zo eerlijk zijn.’’ De vrouw wil het drankje best terug betalen en vraagt de bankgegevens van de man. Ze moet het grote bedrag van 4,50 pond naar hem overmaken, dat is iets meer dan zes euro.

Lees ook: Deze kleine meisjes geven briljante datingtips

De man is nog niet tevreden en blijft doorzeuren. Hij zegt ‘geïrriteerd’ te zijn dat de vrouw hem niet nog een keer wil ontmoeten. De vrouw heeft het nu wel gehad en vraagt hem haar met rust te laten nadat ze heeft betaald. De volgende dag controleert de man nog even of ze het geld daadwerkelijk heeft overgemaakt.

Sociale media

Het gesprek tussen de vrouw en haar onaangename date werd op sociale media gedeeld door Luke Mackay. Hij is een goede vriend van de vrouw. Luke heeft respect voor de manier waarop zijn goede vriendin heeft gehandeld. Het gesprek werd meer dan 2.000 keer geretweet.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man appt na date: ‘Ik wil mijn geld terug’
Sluiten