Thomas Stevens
Thomas Stevens Good vibes 14 sep 2015 / 13:47 uur

Knappe agent verft haar knalroze tegen homofobie

Deze specifieke roze tint wordt niet voor niets ‘hot pink’ genoemd. Althans, het is wel een bijzonder toepasselijke naam voor het kapsel van de knappe Canadese politieagent Luke Wilson, wiens foto’s inmiddels de wereld overgaan.

Roze wolk

Wilson verfde zijn haar namelijk fuchsia en plaatste de beelden online. Hij roept hiermee op tot het stoppen van discrimineren van homos, lesbiënnes en transgenders. Onder de noemer #DayOfPink en #StopBullyingNow belooft de aantrekkelijke agent bovendien bij elke 1000 re-tweets een week langer met de opvallende coupe te lopen.

Lees ook: Neven zorgen voor ophef met liefdevolle jaarboekfoto

Ter gelegenheid van International Day of Pink, een dag die volledig in het teken staat van het tegengaan van pesten en discriminatie, kwamen Wilson en zijn in roze gehulde collega’s bij elkaar. Wat ons betreft maakt het niet zoveel uit welke kleur het haar van Wilson heeft, met zo’n knappe kop kan je werkelijk alles hebben.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Knappe agent verft haar knalroze tegen homofobie
Sluiten