Thomas Stevens
Thomas Stevens Good vibes 14 sep 2015 / 13:47 uur

Kapper reageert werkelijk briljant na homofobe klant

Een kapsalon in Wales heeft een krachtig statement gemaakt door een nogal uitgesproken tekst op de etalageruit te plaatsen. Russell Hughes, eigenaar van Russell Paul Hairdressing in Prestatyn, werd voor het eerst in het 14-jarig bestaan van de haarsalon opgeschrikt door een homofobe klant en reageerde op werkelijk geniale wijze. Dat is te lezen in een bericht van The Huffington Post.

Verknipt

De openlijk homoseksuele Hughes was aan het werk toen er een man de zaak binnenkwam met zijn zoontje van een jaar of tien. Op de vraag of er iemand beschikbaar was om het jochie te knippen, leidde Hughes hem naar collega Richard Evans, waarop de man zei dat hij niet wilde dat zijn zoon door een homo zou worden geknipt en of Hughes dit zelf niet kon doen. Nadat Russell de man vertelde zelf ook homoseksueel te zijn, verliet de man na enkele obscene opmerkingen woedend de haartoko met zoonlief aan de hand.

Lees ook: Boete voor bakker na weigeren homotaart

Het persooneel was uiteraard nogal geschrokken van het hele incident, maar Russell besloot om niet bij de pakken neer te zitten en ervoor te zorgen dat dit in ieder geval nooit weer zou gebeuren. Hij plaatste een vrij directe tekst op de ruit: “Als je racist, seksist, homofoob, of gewoon een klootzak bent, blijf dan maar lekker buiten.” Zo, dat is duidelijke taal.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kapper reageert werkelijk briljant na homofobe klant
Sluiten