Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Good vibes 18 sep 2015 / 09:58 uur

Jongen (8) draagt uniform overleden vader

Logan was nog maar vijftien maanden oud toen zijn vader omkwam in Afghanistan. Op de begrafenis in 2007 kuste het ventje de kist van zijn vader. Het jongetje had geen weet van wat er precies gebeurd was, maar acht jaar later is dat wel anders.

„Het is erg moeilijk”, vertelt Logan aan USA Today. „Ik weet niet echt hoe het is om een vader te hebben. Alle andere kinderen in mijn klas hebben een vader, maar ik niet.” Trots als hij is op zijn vader, wilde hij heel graag eens zijn oude uniform aantrekken. Dat is echter zoek.

Emotioneel moment

Zijn oom besloot hem onlangs een cadeau te geven, dat de hele familie ontroerde. Hij werkte er maanden aan om het militaire jasje van zijn broer waarheidsgetrouw na te maken. Hij overhandigde de jas onlangs aan Logan en dat raakte iedereen.

Zie de prachtige beelden hieronder.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Jongen (8) draagt uniform overleden vader
Sluiten