Zoë Boven
Zoë Boven Good vibes 14 sep 2015 / 13:47 uur

Indrukwekkende foto’s nieuwe achtbaan Phantasialand

Achtbaanfans opgelet! Phantasialand deelt foto’s van de nieuwe rollercoaster Taron, waarvan jij gegarandeerd heel blij wordt. Het Duitse pretpark heeft een diashow online gezet met exclusieve beelden vanaf de bouwplaats van de spectaculaire attractie die volgend jaar opengaat.

Lees ook: Video: Metro test nieuwe Eftelingachtbaan WAAAAAA!

De rit bestaat uit meerdere lanceringen en scherpe bochten, deels overdekt en deels buiten. Taron wordt omgeven door gigantische rotspartijen. Ter bescherming tegen betonresten en verf zijn de baandelen nog ingepakt. Daarvoor werd dertig kilometer aan folie gebruikt, onthult Phantasialand op een speciale blog.

,,Foto’s van onze ingepakte achtbaan gaan de hele wereld over’’, schrijven de Duitsers trots. ,,Zelfs op Amerikaanse fora wordt al gesproken over ‘die gekke Duitsers’.’’ Het pretpark ontving ook al een hoop aanvragen van fans die de achtbaan graag vrijwillig willen komen uitpakken. Dat zou volgens de fans het beste cadeau ooit zijn.

Video

Reageer op artikel:
Indrukwekkende foto’s nieuwe achtbaan Phantasialand
Sluiten